Rendelés felvétel: Tel +36/20-353-1799  E-mail: kamerarend@t-online.hu      / Videotechnika, vagyonvédelemi áruház Hungary / 
Magyar English 

Adatvédelmi nyilatkozat

On-line adatvédelmi nyilatkozat
A Négy-Mentor KFT. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és adatbiztonsága iránt. Weboldalunk tartalmának minden része bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról.
A webáruházban való vásárláskor a vásárlók pontosabb kiszolgálása érdekében a számlázáshoz és kiszállításhoz űrlap kitöltése szükséges. Ezért a vásárláskor vagy a felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk a felhasználók személyes és üzleti érdeklődése, a rájuk vonatkozó statisztikai adatok, más termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataik, és a kívánt kapcsolatfelvétel módja, és ezekhez hasonló témakörökben.
Önt a vásárlás során arra kérjük, hogy olyan információkat adjon meg részünkre, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. név, telefonszám, e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok megadása az internetes vásárlásoknak nem előfeltétele. A Négy-Mentor Kft. nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más (a szolgáltatás üzemeltetésén kívül eső) cégek számára . Cégünk, ez esetben, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a tárgykörben használja fel a szolgáltatások biztosítására, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A vásárláskor megadott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit.
A Négy-Mentor Kft. az ügyfeleitől származó, és az interneten közzétett információk valódiságáért nem tud teljes körű felelősséget vállalni.  A részletes adatvédelmi tájékoztató elérhető az alábbi linken.
http://www.kamerarendszer.info/adatkezelesitajekoztato.pdf 

Ha nincs otthon ne bizza a kutyára!
Online elérhető kamerák, ha nincs ott akkor is.
Biztonság és térfigyelés elérhető áron.

Copyright 2016. All rights reservedContact the author at kamerarendszer.info@t-online.hu 
www.000webhost.com