Rendelés felvétel: Tel +36/20-353-1799  E-mail: kamerarend@t-online.hu      / Videotechnika, vagyonvédelemi áruház Hungary / 
Magyar English 

Általános szerződési feltételek

On-line vagyonvédelmi áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről, vásárolhat. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.
Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak:

A., Internetes vásárlás:
Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A kosár használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyeznie szükséges.
B., Ügyfélszolgálat:
A megtekintett és megvásárolandó termékek listáját telefonon, faxon vagy e-mailben juttathatja el munkatársainknak.

A vásárlás csak pár lépésből áll:

1. lépés - Megrendelés
Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. Kérjük adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező!

2. lépés - Ellenőrzés
Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az "Elküld" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben.
A megrendelést kollégáink ha szükséges, telefonon is visszaigazolják és pontosítják, valamint tájékoztatást nyújtanak, ha a kért termék nincs raktáron!


A webáruházunkban leadott rendelés akár a visszaigazolást követő 24/72 órán belül átvehető otthonában, munkahelyén, az ország bármely pontján, amennyiben a rendelés munkanapokon 13.00 óra előtt rendszerünkben regisztrálásra kerül, a megrendelt termék raktáron van külső raktárunkban, és ügyintézőnk e-mailben vagy telefonon visszaigazolta rendelését. Amennyiben a rendelés pénteken 13:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás leghamarabb a következő hét keddi napján teljesülhet, pozitív készlet esetén. A vásárlás minden szakaszáról és az árú megérkezésének idejéről értesítést kap a megrendelő e-mailben. A megerősítés és visszaigazolás a szállítás részleteinek egyeztetése miatt fontos, amely munkanapokon 9-21:00 óráig történhet, minden kiválasztott alkatrész rendelkezésre állása esetén.

A weboldalon szereplő árak, képek és információk csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! A képek a megjelölt esetekben illusztrációk, néhány termék esetén eltérhet a
külső megjelenés. Ezt az adott termékeknél jól láthatóan feltüntettük. !A digitális videó rögzítők érkezhetnek eltérő dobozolással a beszállítónktól, ám tudásuk mindig az adott terméklapon feltüntetettel, a megrendelt termékkel megegyező.!

A megrendelés kizárólag a Négy-Mentor Kft. ügyintézőjének megerősítése,visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak! Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!


Kiszállítás, árú átvétel
A kiszállítást Budapesten kívül futárszolgálat végzi, amelynek díjai országosan 2012. január 1-től a következők:

    10Kg alatt bruttó 1.905 Ft
    10Kg felett bruttó 3.990 Ft (3140Ft+Áfa)
    Budapesten belül a kiszállítás ingyenes, azaz 0 Ft 
Érdemes szem előtt tartani:
    Az 5 százalék kedvezménnyel akciósan árult termékeknél sokszor megtakaírtja a  csomag Budapesten kívüli szállítási díját.
Fontos!

    A feltüntetett árak tartalmazzák a csomagolás illetve a második kiszállás (következő munkanap) költségét is, amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt.
    A kiszállítás Magyarország területén, munkanapokon 8:00-17:00 óra között bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető. Amennyiben a rendelés pénteken 13:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás - hétfői csomagfelvétel miatt - leghamarabb a következő hét keddi napján teljesülhet.
    A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási kapacitástól függően teljesítjük.
    A megrendelés rendszerünkben történő feldolgozása után munkatársunk a megadott telefonszámon fog jelentkezni. Amennyiben ezen feltétel a megrendelő hibájából nem valósulhat meg (hibás telefonszám, nem lehetséges a kapcsolatfelvétel), úgy a rendelt tételeket nem áll módunkban kézbesíteni!
 
A fizetés:
A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor, személyes átvétel esetén), illetve előreutalással,    előlegszámla alapján. Előreutalás esetén a csomagot az összeg beérkezését követően tudjuk küldeni.
A kifizetésről minden esetben számlát állítunk ki melyet a vevő még a termék átvétele előtt kézhez kap elektronikus úton, e-mailben. A kifizetés vagyis a vételár kiegyenlítése minden esetben ezen előlegszámla ellenében történik. A kamerarendszerek esetén számlamellékeltként a garancialevél a csomaggal együtt érkezik meg a megrendelőhöz.
Postai szállításra külön kérésre, csak 10.000Ft-os értékhatárig van lehetőség!
    Garanciális ügyintézés (termék csere) a házhozszállítással megrendelt termékek esetében futárszolgálattal vagy postai úton is intézhető, a hibásnak vélt terméket telefonos egyeztetés után, a számlán szereplő címre lehet visszaküldeni, az eredeti okmányok (számla, garancialevél) és a pontos hibaleírás kíséretében. Erről az előzetes írásbeli jelzést a kamerarend@t-online.hu e-mail címre is kérjük elküldeni. Fontos,hogy a postán visszaküldött csomagok állapotáért nem vállalunk felelősséget. A postai csomagok épségéért a Magyar Posta ide vonatkozó szabályai érvényesek.
    A bevizsgált, hibátlan termékek visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli, ezért kérjük bizonyosodjon meg arról, hogy a beküldeni kívánt tétel valóban hibás-e.
   

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet
a távollevők között kötött szerződésekről

A távollevők között kötöttnek tekintendő a szerződés, ha a felek személyes találkozása nélkül, a kizárólag távközlési eszköz használata útján jön létre a fogyasztói szerződés (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdés).

A távollévők között kötött szerződés alapján a fogyasztó házhozszállítás esetén, az átvétel napjától 8 munkanapig gyakorolhatja a szerződéstől való elállás jogát. Ezt kizárólag előzetes irásbeli jelzés alapján tudjuk figyelembe venni, amelyet a kamerarend@t-online.hu címre szükséges küldeni.
A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget (a szállítási költség ennek nem része) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli.  Portóval terhelt csomagokat nem áll módunkban átvenni.
A vásárolt árut bontatlanúl, eredeti, sértetlen állapotában szükséges az eredeti számlával együtt -  8 munkanapon belül-visszaküldeni a számlán szereplő elérhetőségre. A termék vételára a csomag beérkezését követően kerül visszautalásra azon bankszámlaszámra, amelyet az előzetes írásbeli jelzésnek tartalmaznia kell. 
A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Nem rendeltetésszerű használat, mely esetben az áru újbóli értékesítésre nem kerülhet. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például az egyedi készítésű, méretezésű kábel és arra szerelt csatlakozók), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Az elállás joga továbbá nem érvényesíthető árversenyeztetésből adódóan illetve a vásárló nem életszerű kifogásai maitt.
"Árversenyeztetés" fogalmi magyarázat: Ha fogyasztó a megrendelés megerősítésének időpontját követően más boltban az általa rendelt terméket alacsonyabb áron  találja meg. Ha a fogyasztó a megrendelt terméket más forrásból olcsóbban tudná beszerezni. Ezen példák nem szolgáltatnak jogot a visszavételre.
"Nem életszerű kifogás" fogalmi magyarázat: Ha a fogyasztó a megrendelés megerősítését követően a kézhezvételkor színbeli vagy más webáruházban látott hasonló termék tudásához képest termékjellemző eltérésre hivatkozik vagy nem tetszésének ad hangot a megrendelt termékkel kapcsolatban. Ezen példák nem szolgáltatnak jogot a visszavásárlásra mivel a terméket a megrendeléskor a kellő információk birtokában, a termékeknél valós adatokat feltüntetve rendelte meg.
Amennyiben bármi féle eltérés adódna a megrendelt termékeknél azt kollégánk már a megrendelés megerősítése előtt tudatja a fogyasztóval vagyis a vásárlóval, így a vásárló még a megerősítés előtt értesül ha változás állna be a rendelt termék jellemzőiben, kivitelében esetleg színében.
Természetesen egyéb esetekben, amennyiben a kiszállított termék nem azonosítható a megrendelt termékkel vagy eltér a megrendelttől a csomag tartalma, akkor a vásárlónak joga van a fenti feltételek alapján 8 napon belül visszaküldeni és ebben az esetben a vásárolt termékek árát visszatérítjük.              3 napon belüli e-mailben történő visszajelzés esetén a fogyasztónak lehetősége van a vásárolt termék cseréjére vagy levásárlására is.
Amennyiben további kérdés vagy kérés merülne fel egy megrendeléssel kapcsolatosan, úgy állunk szíves rendelkezésükre.

Interneten leadott megrendelésekkel kapcsolatosan hívható
információs vonal:

36 (20) 35-31-799


(minden nap 9-19 óráig)
E-mail: kamerarend@t-online.hu

1. A böngészés

Az árlistánkon Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, információkat tölthet le termékeinkről, ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges.

A késöbbiekben fontos az elérhetősége, telefonszáma, e-mail cím megadása, mivel a rendelés fogadásáról ezúton kap visszaigazolást.

Az áruk jellemzőit az árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatja meg.

Free Website Hosting 

Reklamáció és garanciális információ.

Reklamáció: 
A Négy Mentor Kft.-nél vásárolt termékek visszaküldése és a reklamációs szabályok

Az ajánlatunkban szereplő termékek mindegyike gyári garanciával rendelkezik.
Ahhoz, hogy a garancia érvényesíthető legyen garancia levelet mellékelünk. Amennyiben a gyártó a megadott termékre garancia levelet nem állít ki, úgy a vásárlási dokumentáció másolatát is elfogadjuk.


1. A Négy-Mentor KFT. reklamáció és garancia feltételei.

1.1.
A garancia 12 hónap az eladási dátumtól számítva.

1.2.
A garanciális plombák nem lehetnek letépve, vagy nem lehetnek sérültek.

1.3.
A garancia nem érvényesíthető, ha a termék mechanikusan sérült vagy nem rendeltetésszerű használat következtében hibásodott meg, pl. elázásból. Továbbá nem érvényesíthető abban az esetben sem, ha a felhasználó által történt változtatások(helytelen) felszerelések, pl. levágott vagy átalakított csatlakozó miatt nem működik megfelelően a berendezés.

1.4.
Nem fogadható el az elemi károk pl. villámlás, szélvihar következtében meghibásodott termékek sem.

1.5.
Garanciálisnak nem minősül az a szerelés, amely más forrásból származik, mint amelyet a gyártó ajánl és az nem a beépítési tervek szerint lett elvégezve.

1.6.
A garanciális igény jelentkezésénél kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkel és 15 munkanapon belül a problémát orvosoljuk.

1.7.
A termékkel kapcsolatos részletes hiba leírást kérnénk, mert ennek hiányában a reklamáció nem érvényesíthető.

1.8.
Az Négy-Mentor KFT. fenntartja magának a jogot, amennyiben kiderül, hogy a Vevő a terméket nem szakszerűen üzemelte be (szerelte be), vagy a meghibásodást elemi kár okozta, úgy a felmerülő költségeket a Vevőre hárítja.

1.9.
A számítógépes programok garancia nélkül kerülnek eladásra. Nem garantáljuk a program futását és működését a felhasználó adott szoftverkörnyezetével ellátott számítógépén.

1.10.
Nem garantáljuk a kompatibilitását más eladott termékekhez.


2. A reklamáció alapjainak részletei.

2.1. Küldemények

2.1.1.
Ha a küldemény átvétele közben kiderül, hogy a csomagon, vagy a terméken mechanikai sérülési nyomok találhatók:

* ha a csomag sérült( a sérülés esetleg arra utal, hogy a benne lévő termék is megsérülhetett) akkor a küldeményt ne vegye át, írja felül a megjegyzésnél a szállítólevélen a sérülés tényét.
* kis észrevehetetlen, rejtett sérülésnél a küldemény kicsomagolása után le kell ellenőrizni a termék állapotát, majd a tényt a futárral közölni kell.

2.1.2.
Arról a sérülésről, amelyik a szállítás közben történt, a futár cég vagy utánvét esetén a Posta szabályzata dönt. Minden küldemény biztosítva van.

2.1.3.
A szállított küldeményt, amelynek szállítás közben mechanikai sérülési nyomai vannak és csak a csomag felnyitásánál derül ez ki, úgy erről azonnal telefonon informálni kell bennünket (tehát még a szállítási napon) Ha a küldemény 16 óra után volt szállítva, akkor az információt a következő munkanap 12.00 óráig juttassák el.
Ennek elmultával, minden követelés a mechanikai sérülést illetően pl.széttört, vagy sérült felépítmény, nem lesznek figyelembe véve

2.2.1
A vásárlónak joga van a terméket a kézhezvételtől számított 72 órán belül visszaküldeni, azonban ennek feltétele, hogy a terméken használatra utaló nyom, valamint az hogy eredeti sérülésmentes csomagolásban legyen.

2.2.2.
A vevő a visszaküldött terméket saját költségére küldheti vissza, valamint a megvásárolt termékhez mellékelni kell az eredeti dokumentumokat és tájékoztatást kérünk arra vonatkozóan, hogy az ellenértéket a következő vásárlásnál kívánja-e felhasználni, amelynek realizálása folyamatban van, vagy a megadott bankszámla számra teljesítsük a pénz átutalását.


2.2.3.
A biztonság miatt a visszaküldött terméket gondosan be kell csomagolni, hogy a szállításnál nehogy megsérüljön. Pontos leírást csatoljon a visszaküldött tárgyhoz: termék kód(eladási dokumentációval)teljes megnevezés, darabszám és a dátum.A csomagra írják rá ' VISSZA A FELADÓNAK '.


2.3. Az áru nem használható.

2.3.1. Üzembehelyezés előtti hiba.

2.3.1.1.
Ha az átvétel után 48 órán belül kiderül, hogy a termék valamilyen okból  kifolyólag hibás (tehát új beszerelés után nem üzemel megfelelően)akkor a terméket előzetes egyeztetés után a Négy-Mentor KFT. székhelyére a VII. Szinva u. 8. címre kérjük visszaküldeni, a mi költségünkre. A kapcsolat: kamerarend@t-online.hu vagy +36/20-5410004 telefonszámon.
A Négy-Mentor KFT.  előzetes egyeztetés hiányában saját költségére a terméket vagy küldeményt nem veszi át.

2.3.1.2.
A terméket az eredeti csomagolásban, gondosan becsomagolva, garancia jeggyel, vagy ha ez nem volt, úgy vásárlási dokumentáció másolatával kérjük visszaküldeni. A csomagolásban helyezze el ezt az írást 'ELADÁS ELŐTTI - SZERVIZ'.

2.3.1.3.
A nem használható terméknél, szerelvénynél használati nyomok nem fedezhetők fel, hiánytalan és sérülésmentes a csomagolás, akkor teljes értékű termékre cseréljük ki és saját költségünkre küldjük el, ha ez nem lehetséges akkor a pénzt visszafizetjük.

2.3.1.4.
A nem használható terméknél, szerelvénynél a használatnak nyoma van, vagy hiányos, esetleg sérült a csomagolás, más okból nem cserélhető, akkor a termék a lehető legrövídebb időn belül javításra kerül és saját költségére el lesz küldve a vevőnek.

2.3.2. Ha termék beüzemeléskor sérül meg.

2.3.2.1.
A sérült szerelvény ha garanciális visszaküldésre kerül( tehát belső meghibásodás, de nem külső behatás miatt)akkor saját költségére kell visszaküldeni.A Négy-Mentor KFT. költségére visszaküldött termékeket nem veszünk át, ha csak ez előzetesen a Vevőszolgálattal nem lett egyeztetve.

2.3.2.2.
Ha az elküldött berendezés garanciális javításnak nem minősíthető, úgy javítási költség lesz felszámolva.

2.3.2.3.
Ha meg lesz állapítva, hogy a termék ép, de a kezelése, vagy szerelése nem megfelelően történt, akkor el lesz küldve, de 3000 Ft-tól 7000 Ft. nettó szervizdíj költséget számolunk fel a a vevő költségéhez, a szereléstesztelésre - a szerviz elfoglatságkörtől függően.

2.3.2.4.
A reklamált szerelésekhez hiánytalanul el kell küldeni ( tehát pl. ha az asztali DVR nem kellően működik, akkor a távirányítóval együtt kell küldeni) és gondosan becsomagolva, az eredeti csomagolásban a garancia levéllel , vagy ha azt nem adták a vásárláskor, akkor a vásárlási dokumentum másolatával.A csomagolásra feltétlen kérjük ráírni 'SZERVIZ'.

2.3.2.5.
A garancia megindoklása esetében a szerelés a lehetséges legrövidebb idő alatt lesz megjavítva.˙(Vitás esetekben útmutatást ad az ügy rendezésére a - POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYV).

2.3.2.7.
Ha 15 munkanapon túl nem sikerül a terméket megjavítani és újra történő cseréje sem oldható meg, ebben az esetben a - termék árát visszafizetjük.Ha nincs otthon ne bizza a kutyára!
Online elérhető kamerák, ha nincs ott akkor is.
Biztonság és térfigyelés elérhető áron.

Copyright 2016. All rights reservedContact the author at kamerarendszer.info@t-online.hu 
www.000webhost.com